-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Produkty
-
Olimp Veggie protein complex 500g (worek) czekolada
Wpisz swój e-mail |
Cena przesyłki |
15
|
||||||||||
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 5901330063787 |
Zostaw telefon |
- Opis
- Parametry
- Opinie i oceny (0)
Olimp Veggie protein complex 500g (worek) czekolada, to odżywka białkowa została przygotowana przede wszystkim dla wegan i wegetarian, którzy przywiązują szczególną uwagę do czystości suplementów diety oraz braku jakichkolwiek dodatków pochodzenia zwierzęcego.
- idealna alternatywa dla białek zwierzęcych
- Naturalne dodatki ksylitolu, stewii czy kakao
- Aż 20 g pełnowartościowego białka w każdej porcji!
- Produkt dedykowany weganom i wegetarianom
- Trzy źródła białka - groch, pestki, dyni, brązowy ryż
Zalecana dzienna porcja: 1-2 porcji dziennie o dowolnej porze, szczególnie pomiędzy posiłkami i po wysiłku. 1 porcję (28 g proszku = 1/2 miarki) należy rozpuścić w 250 ml* wody i spożyć bezpośrednio po przygotowaniu.
Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Uwaga: nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży, karmiących piersią lub w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
* Aby dostosować intensywność smaku do indywidualnych preferencji rozpuścić w ilości 200-300 ml wody.
Składniki: protein blend 82% (białko z grochu, białko z brązowego ryżu, białko z pestek dyni), substancja słodząca – ksylitol; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (dla smaku czekoladowego), fruktooligosacharydy, aromaty (dla wszystkich smaków oprócz smaku neutralnego), substancja zagęszczająca – guma ksantanowa, substancja słodząca – glikozydy stewiolowe.
Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z mleka, jaj, soi, orzechów, orzeszków ziemnych (arachidowych), zbóż zawierających gluten, ryb, skorupiaków, mięczaków.
Typ białka | Białko wegetariańskie |